Warmtescanfoto’s

Deelnameformulier warmtescan actie 2018 februari / maart

Voor deelname kunt u eenvoudig uw gegevens invullen op onderstaand formulier. U ontvangt dan automatisch bericht wanneer de actie start..

https://energiecooperatiegouda.nl/aanmelden-voor-actie-warmtescanfotos/

 

Nieuwe ronde warmtescanfoto’s woningen in wintermaanden 2017/2018

In de wintermaanden organiseert de Energie Coöperatie regelmatig warmtescan acties per buurt. U kunt dan tegen een interessante prijs een warmtescanfoto van uw woning laten maken. Na het succes van vorige winters laten wij u eind dit jaar (2017) graag opnieuw kennismaken met de Actie ‘Warmtesfotocan’.

 

Wat en waarom een warmtefotoscan

Een warmtescan houdt in dat een gespecialiseerde fotograaf van de gevels van uw woning, en daar waar mogelijk van het dak, warmtefoto’s zal maken.

Daarop is goed te zien waar en hoeveel warmte er weglekt uit uw woning. Hiervan wordt een bondige rapportage gemaakt over de warmetescanisolatiestaat van uw woning. Op basis daarvan kunt u een advies krijgen voor isolatie- en andere energiebesparings- maatregelen.

Voor wie

Deze acties zijn vooral geschikt voor wijk- bewoners die meer willen weten over het nut van energiebesparende maatregelen in hun eigen woning. Juist voor de jaren-70 woningen in uw buurt kan deze scan interessant zijn. U kunt tegen een interessante prijs een warmtescanfoto van uw woning laten maken.

Dit jaar zal de fotograaf desgewenst ook binnenshuis warmtescanfoto’s maken.

Hoe

Om een goede scan te kunnen maken, is een verschil tussen de buiten en de binnentemperatuur nodig van 12-15 graden. Afhankelijk van de weersverwachtingen en de intensiteit van de zon maakt de fotograaf een planning van welke nacht(en) de foto’s gemaakt zullen worden. De opnamen beginnen meestal tussen 22.00 uur en 23.00 uur en duren tot maximaal 3.00 uur, afhankelijk van het definitieve aantal deelnemers. Deelnemers ontvangen een korte handleiding welke spelregels ze moeten volgen, zoals overdag het huis voorverwarmen tot de opgegeven temperatuur.

Kies voor kwaliteit

U kunt ook gratis scans laten maken, maar bij dit soort acties rijdt er ’s avond alleen een auto langs die van de voorkant van uw huis een foto maakt, zonder voorverwarming vooraf. Naar onze mening kunt u beter iets meer betalen en dan een goede analyse van uw woning krijgen.

Wij maken gebruik van de diensten van een gespecialiseerd bedrijf http://www.enjoyenergy.nl. Over de kosten krijgt u afzonderlijk informatie.

Aanmelden

Inschrijven op de volgende ronde van de Warmtescan Actie is alvast mogelijk via een mail naar contact@energiecooperatiegouda.nl

warmetescan