Informatiemarkt zonnepanelen 26 juni (met collectieve wijkacties)

Informatiemarkt met alle informatie

Op maandagavond 26 juni organiseren de gemeente Gouda, de Energie Coöperatie Gouda, bewonersorganisatie/wijkteam Plaswijck en verschillende deskundige partijen een open informatiemarkt over zonnepanelen.

Stands, korte presentaties en voorbeelden van zonnepanelen

Er zijn verschillende korte presentaties en bij de stands kunt u alle informatie krijgen. U kunt de verschillende typen zonnepanelen bekijken maar ook informatie krijgen over het huren van zonnepanelen. Er is uitgebreide voorlichting over zonnepanelen, omvormer(s), kabels en het montagesysteem, zo ook over service en onderhoudscontracten.

Deskundig en onafhankelijk advies

Verschillende gerenommeerde en deskundige partijen zoals de Woonwijzerwinkel, Susteen, Zonnegilde en Hallo Stroom zijn actief in het hele land en werken veel samen met gemeentes. Bovendien hebben zij al veel bewoners van goed advies voorzien en verzorgen, vaak met geselecteerde lokale partners, desgewenst de installatie en onderhoud. Zij zullen nu ook in Gouda hun entree maken.

Individueel advies en inschrijven collectieve wijkacties

U kunt een afspraak maken voor een advies op maat, inclusief gratis dakscan.

De mogelijkheid bestaat ook om in te schrijven voor de collectieve wijkacties zonnepanelen per wijk, buurt en straat. Met een grote collectieve wijkacties in Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord zorgen we als bewoners voor lagere aanschafkosten, meer groene energie en lagere energie-rekeningen.

Speciaal voor de collectieve wijkacties zijn drie maatwerkpakketten samengesteld, voor elke type huis en voor elke portemonnee: 1) beste kwaliteit, 2) beste prijs/kwaliteit en 3) budgetvariant.

Locatie, tijd, catering

Het is een doorlopende informatiemarkt, u kunt dus komen wanneer u wilt. U bent welkom tussen 19.30 uur en 21.30 uur. De datum is maandagavond 26 juni, de locatie zorgcentrum de Prinsenhof (bij de Burgemeester van Reenensingel / Calslaan). Adresgegevens: zorgcentrum de Prinsenhof, Anna van Meertenstraat 10, 2804 TL Gouda. Zie ook bijgevoegde plattegrond. Tijdens de informatiemarkt zijn consumpties verkrijgbaar.

Toegang gratis

De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie is verkrijgen via contact@energiecooperatiegouda.nl.

Ieder is van harte welkom, graag tot ziens!