WoonWijzerWinkel

WoonWijzerWinkel: partner van gemeenten, onafhankelijk advies aan bewoners

Al enkele jaren werkt de Energie Coöperatie Gouda samen met de WoonWijzerWinkel.

De WoonWijzerWinkel is het officiële Energieloket voor de gemeente Gouda. De WoonWijzerWinkel adviseert onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op een betrouwbaar en objectief advies over het verduurzamen van uw woning. Bij andere ‘adviseurs’ is dat niet vanzelfsprekend.

De WoonWijzerWinkel is overigens partner van zo’n veertig gemeenten in Nederland. In opdracht van gemeenten helpen de adviseurs bewoners met persoonlijk, deskundig én onafhankelijk advies.

Bent u voldoende geïnformeerd over mogelijke duurzaamheidsmaatregelen en/of wilt u vervolgstappen ondernemen, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor gericht maatwerkadvies. De WoonWijzerWinkel werkt aldus, dat zij hiervoor gerenommeerde bedrijven in de regio inschakelt. Deze partijen worden geselecteerd op basis van een zo goed mogelijke prijs/kwaliteit verhouding.

U kunt desgewenst ook een bezoek brengen aan de showroom van 2.500m² min Rotterdam, waar vele duurzame oplossingen te zien zijn. De WoonWijzerWinkel en haar adviseurs zullen ook regelmatig in Gouda een bezoek brengen met informatiebijeenkomsten en informatiemarkten.  Er is dan onder andere informatie over subsidies en leningen op het gebied van duurzaamheid.

Als Energie Coöperatie Gouda zijn wij zeer positief over deze samenwerking. Voor meer informatie, zie www.woonwijzerwinkel.nl .