WoonWijzerWinkel ‘Groene Hart’

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk advies aan bewoners en nieuwe partner

 

 

 

 

 

 

WoonWijzerWinkel ook in Gouda

De WoonWijzerWinkel is hét officiële duurzaamheidloket van 24 aangesloten gemeenten in de regio en heeft oplossingen voor het verduurzamen van uw woning. In opdracht van gemeenten helpen wij veelal met persoonlijk, deskundig én onafhankelijk advies.

De WoonWijzerWinkel heeft verschillende grote vestigingen in het land waar bewoners informatie kunnen krijgen én de nieuwste ontwikkelingen kunnen zien op het gebied van duurzaamheid, woningverbetering energiebesparing. Dit jaar zal de WoonWijzerWinkel een vestiging openen in Gouda (WoonWijzerWinkel Groene Hart), in het pand van Steenland bij het Hamstergat.
 

Onafhankelijk en deskundig advies aan bewoners

De WoonWijzerWinkel is onafhankelijk, opgezet door overheden, en streeft naar de beste verhouding in prijs en kwaliteit. Men werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en hebben scherpe inkoopafspraken met producenten.

Ze zijn actief in het hele land en werken veel samen met gemeentes. Bovendien hebben zij al veel bewoners van goed advies voorzien en verzorgen, vaak met geselecteerde lokale partners, de installatie en het onderhoud. Zij zullen nu ook in Gouda hun entree maken.
 

Advies en acties: individueel én collectief

U kunt een afspraak maken voor een advies op maat, inclusief gratis dakscan. De mogelijkheid bestaat ook om in te schrijven voor de collectieve wijkacties zonnepanelen per wijk, buurt en straat. Voordeel voor bewoners zijn lagere aanschafkosten, meer groene energie en lagere energie-rekeningen.
 

Extra ‘burenkorting’ bij collectieve aanschaf zonnepanelen

Ook kunnen zij veel producten zoals zonnepanelen vanuit een collectiviteitsactie aanbieden. Speciaal voor de collectieve wijkacties van de Energie Coöperatie Gouda zijn drie maatwerkpakketten samengesteld, voor elke type huis en voor elke portemonnee: 1) beste kwaliteit, 2) beste prijs/kwaliteit en 3) budgetvariant. Er geldt voor de collectieve wijkactie zonnepanelen van de Energie Coöperatie Gouda een extra korting van 5%. Meer informatie hierover op de informatiebijeenkomst 26 juni as.
 

Zeer positief over deze nieuwe partner

Als Energie Coöperatie Gouda zijn wij zeer positief over deze samenwerking. Voor meer informatie, zie www.woonwijzerwinkel.nl .